NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT UŽ 39€


„Party Animal“ – tai naktinio gyvenimo įkvėptas lietuviškas mados ir gyvenimo būdo prekės ženklas. Jis atstovauja vakarėlių kultūrą ir tuos, kurie ja gyvena bei kvėpuoja. Aistra veržliam gyvenimo būdui, muzikai ir stiliui atsispindi ne tik „Party Animal“ organizuojamuose išskirtiniuose vakarėliuose, bet ir kuriamose drabužių kolekcijose.

Skaityti daugiau



© PINTEREST

Balti marškiniai - yra. Balti marškinėliai - yra. O ar turite baltus džinsus? Ne? Tuomet pats metas juos įsigyti!

Balti džinsai, kaip ir laisvalaikio bateliai ar polo marškinėliai, yra vienas svarbiausių vasaros stiliaus akcentų. Baltus džinsus suderinti su jau esamu garderobu yra lengviau nei jums atrodo... bet tai pavyks tik tuomet, jei pripažinsite skaudžią tiesą - taip, jie išsiteps. Perėjus visus pirmų baltų džinsų išbandymus (netinkamas modelis, dėmės ir pan.), jie taps neatsiejama ir natūralia jūsų stiliaus dalimi.

Kaip ir su kuo derinti vieną madingiausių šios vasaros akcentų, bet išvengti ledų pardavėjo įvaizdžio? Atsakymas jūsų laukia apačioje.

Skaityti daugiau



© Pinterest

Sakoma, jog geri batai nuveda į geras vietas. „Ir iš tiesų, kokybiškų batų pora stiprina pasitikėjimą savimi bei priverčia pasijusti geriau. Taigi stilinga avalynė yra pats svarbiausias vyriško garderobo elementas. Kek ir kokių gerų batų porų reikia turėti vyrui? Skaitykite mūsų stilistų sudarytą sąrašą.

Skaityti daugiau
Nemokama stilisto konsultacija